IMG_20150130_231641Avui m’he inspirat i he volgut fer un pastís de carn i patata, però amb el vendaval que fa no penso sortir al carrer, i el que tinc a la nevera és pollastre. Així doncs, el pastís serà de pollastre i patata!

Les fotos no són gaire bones i l’aspecte és millorable, però estava bo i no és només opinió meva!

     INGREDIENTS:

· Puré de patates
· Pit de pollastre
· Espècies al vostre gust
· Cervesa
· Llenques de formatge
· Formatge ratllat

1er. Aquest plat no deixa de ser puré de patata amb carn; per tant, per a que no sigui sec i embafador, és important que la carn -en aquest cas el pollastre- sigui ben saborós. Així doncs, el primer punt serà marinar el pollastre tallat en trossets. Jo ho he fet amb cervesa i espècies, una bona estona.

IMG_20150130_231043

2n. Prepara el puré de patates. Segueix les intruccions de la caixa o fes-ho amb patates naturals, no té més.

3r. Cou el pollastre a foc mig, ben cobert amb cervesa. Això trigarà una estona. Quan estigui fet, pica el pollastre, o esmicola’l, el que prefereixis. Al picat, posa-hi una mica de la salsa de la cocció, si no, quedarà molt sec.

IMG_20150130_230849

4t. Ara bé el muntatge. En un motllo, posa la meitat de puré de patates cobrint tot el fons. A sobre, posa-hi el pollastre picat i unes llenques de formatge. Cobreix-lo tot amb l’altra meitat de puré de patates i com a última capa, afegeix el formatge ratllat.

 IMG_20150130_231351 IMG_20150130_230751 IMG_20150130_231152

5è. Gratina.

I a sopar!
Com el feu vosaltres?

Advertisements