cheesebiscuits
Galetes de formatge

L’altre dia vaig tornar a fer galetes de parmesà, una recepta molt fàcil i boníssima.

Els ingredients són els següents:

Image

  · Formatge i mantega en la mateixa quantitat.
  · Farina
· Orenga o altres herbes aromàtiques

El primer que heu de fer és rallar el formatge o bé picar-lo, afegir-li l’orenga en la quantitat que preferiu i  barrejar-ho bé amb la mantega.

Formatge picat
Piqueu o ratlleu el formatge

Image
Barrejeu el formatge amb la mantega

A continuació aneu afegint farina fins que quedi una massa consistent i poc enganxifosa. Aproximadament necessitareu el doble de farina que de la resta d’ingredients. Si us passeu de quantitat i us queda una bola trencadissa i seca, afegiu una mica de mantega.

Image
La massa ja està a punt!

Aquesta massa no porta llevat, per tant, no creix i si voleu podeu fer servir talladors per donar forma a les galetes. Us recomano que el gruix sigui finet, així no quedarà farina crua a la part interior.

Les heu de fornejar a uns 180º, fins que quedin dauradetes.

galletasqueso

I ja està! Les podeu fer amb altres formatges, però és millor que no siguin formatges cremosos o tovets.

Bon profit!

Anuncis